Успішна акредитація програм бакалаврів та PhD!

Успішна акредитація програм бакалаврів та PhD!

Розпочинаємо новий рік з гарних новин. Отримали сертифікати про акредитацію двох програм, де гарантами є співробітники нашої кафедри:

1. Бакалаврська освітня програма “Телекомунікації та радіотехніка” – гарант к.т.н., доцент Іванець Сергій Анатолійович Сергей Иванец, доцент кафедри РТВС за сумісництвом (директор ННІ електронних та інформаційних технологій) акредитована до 01.07.2027.

2. Освітньо-наукова програма рівня PhD “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка” – гарант кт.н., доцент Гусев Олександр Олександрович Александр Гусев, доцент кафедри РТВС акредитована до 01.07.2027.

Таким чином, станом на сьогодні ми маємо акредитовані Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти за новими вимогами всі наші освітні програми за спеціальністю 172 “Телекомунікації та радіотехніка” – бакалаврську (строк дії сертифіката – до 01.07.2027) та магістерську (строк дії сертифіката – до 01.07.2026), за які відповідає наша кафедра. За освітньо-наукову програму за 141 спеціальністю загалом відповідає Кафедра електричної інженерії та інформаційно-вимірювальних технологій, а до складу робочої групи також входять науково-педагогічні працівники інших кафедр – Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки – ЕАРМ – НУЧП та Кафедра технологій зварювання та будівництва НУ “Чернігівська політехніка”, тож вітаємо також і наших колег з інших кафедр а також наших студентів бакалаврату, магістратури та аспірантів з успішним проходженням акредитації, що засвідчує про високу якість підготовки. І звичайно ж, дякуємо експертним групам за ґрунтовні рекомендації, які дозволять ще більше підвищити якість наших програм!